Bezink bestaat 14 jaar. En we zijn trots op alle resultaten die we hebben bereikt. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

800
groepen
82
gemiddelde waardering
40153
kopjes thee
314
TED talks

Evaluaties Management by Nature

 

Nicolette Montfrooij

Teamleider Kluwer BV
Schermafbeelding 2014-11-30 om 02.54.46

Bezink geeft inspirerende en bevlogen trainingen. Zakelijke kennis en mensen kennis worden aan elkaar gekoppeld en daardoor worden mensen geraakt en tot nadenken aangezet. Pas als je bij jezelf de vinger op de zere plek kunt leggen, kun je jezelf ook veranderen.

 

Theo van Heijningen

Leider Lean Six Sigma Programma
Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.10.09

Bezink verzorgt zeer goede trainingen. Zij laten mensen zichzelf ontdekken en ervaren. En dan begint het leren echt!

 

Guido Kolstee

Senior Teamleider bij CAPTER onderdeel van de Welten groep
Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.09.56

Bezink heeft een 5 daagse training verzorgd voor het bedrijf waarvoor ik Teamleider ben. Het trainingsprogramma heet Lead by Nature. In deze training heb ik nog meer de focus gekregen op de natuurlijk wil van onze collegae om bij te dragen aan het team. Deze training heeft mijn ogen weer de juiste kant op gezet. In de training heb ik op een motiverende manier meer inzichten gekregen in de mogelijke beweegredenen van collegae en de manier om dit te achterhalen. De trainer verstaat de kunst om met voorbeelden te komen die heel dicht bij de werkelijkheid liggen en daar door goed te plaatsen zijn. Ik wil hem dan ook heel erg bedanken voor deze inspirerende dagen.

 

Martin Ordelman

Senior Teamleider bij Klant Contact Services Achmea
Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.09.28

Ik heb deze training (Lead by Nature) als heel leerzaam ervaren. De trainer was heel goed in staat om zaken over te brengen op een manier die inspireert en boeit tot het einde. Ook voelde de trainer heel snel als vertrouwenspersoon, waar ik alles mee kon bespreken met de zekerheid dat het tussen ons bleef. Zijn gedrevenheid en sociale vaardigheden ben ik niet vaak tegengekomen. Ik ben veel bewuster met mensen aan het werk dan voorheen, minder op de automatische piloot.

 

Joyce Hinderks

Six Sigma Black Belt bij Amsterdam Airport Schiphol
Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.09.45

Pascal (trainer/eigenaar bezink) is een zeer betrokken trainer en een expert in zijn vakgebied. De training Lead by Nature geeft inzicht in een manier van leiding geven en coachen die het beste haalt uit medewerkers en leidinggevenden en dus resultaat oplevert. Kernwoorden voor de training; verfrissend, creeert energie, rustgevend en goed voor de mens achter /in het bedrijf!

Evaluaties Maatwerk Training & Coaching

 

Wendalien Roozendaal

VA in English, French and Dutch
 Schermafbeelding 2016-02-19 om 14.35.39

Deze week een boeiende ‘huiskamer’-workshop – Sterk je ideeën – gevolgd bij bezink, aan de hand van een relevante TED-talk. De trainer kon ontzettend goed luisteren en verbanden leggen, maar probeert vooral ook een brug te slaan naar de realiteit en hetgeen je zelf wilt bereiken, zodat het niet alleen maar bij een paar uurtjes praten blijft. De huiselijke setting maakt dat je je op je gemak voelt en vrijuit kunt praten en contact kunt leggen met de andere deelnemers. Leuk, erg nuttig en daarmee een aanrader!

 

Susan Segaar

Manager ANWB

Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.29.29

Van Pascal (trainer/eigenaar bezink) heb ik verschillende trainingen gehad. Nu, na vele jaren en vele trainers verder staat hij nog steeds met stip bovenaan mijn lijstje van favoriete trainers. De bevlogenheid waarmee hij zijn trainingen geeft zijn voor mij een inspiratiebron geweest. Zijn liefde voor het vak werkt aanstekelijk. Hij heeft mij o.a. leren coachen en laten zien hoe je mensen in beweging kan krijgen. Zijn interesse voor de medemens is grenzeloos. Wat ik van Pascal geleerd heb is onbetaalbaar.

 

Petra Nyuens

Lid Participatieraad bij Gemeente Haarlem
Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.28.50

Ik heb Pascal (trainer/eigenaar bezink) leren kennen tijdens verschillende trainingen. Zijn positieve aanpak in de trainingen zorgde voor een juiste en objectieve zelf reflectie. Ik heb zijn aanpak als zeer prettig ervaren.

 

Franck Wanders

N.A.H. REINTEGRATIE, (gespecialiseerde reïntegratie voor mensen met hersenletsel)

Schermafbeelding 2016-02-19 om 14.20.26

Pascal (trainer/eigenaar bezink) heeft mij tijdens zijn Workshop “intrinsieke motivatie” geraakt en een impuls gegeven waardoor ik een nieuwe, fijnere en meer vruchtbare richting met mijn bedrijf in ga. Pascal is leren, ontwikkelen en bijdragen. Een ontmoeting met hem is een aanrader en kans voor ieder ontwikkelend mens in ons tijdslot.

 

Remco Rijgersberg

Franchisenemer The Bootcamp Club Haarlemmermeer en Haarlem e.o.

Schermafbeelding 2016-02-19 om 14.31.59

Bij de workshop “Sterk je ideeën” werkt bezink aan de hand van een Ted-talk. Hier hebben we eerst de kern eruit gehaald en daarna op een ontspannen wijze naar ieders eigen werk vertaald. Hierdoor heb ik zelf weer nieuwe inzichten gekregen die ik direct kan inzetten voor mijn bedrijf. Een andere goed punt is de “Try something new for 30 days” die aan het einde gebruikt wordt om het ook concreet te maken. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

 

Marscha Lavertu

Quality & Change manager bij transavia.com
Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.29.00

Ik heb zeer goed ervaringen met trainingen van Bezink. Zowel op management niveau als op medewerker niveau. Hun aanpak is ontspannen, doelgericht en enthousiast. ‘Meteen aan de slag’, zo loop je bij hen de training of de coaching uit.

 

Marc Prüst

Chairman of the jury at Stichting de Zilveren camera

Schermafbeelding 2016-02-19 om 14.14.58

Een betrokken, kundige trainer met een resultaatgerichte aanpak de deelnemers aan zijn cursussen kan stimuleren en motiveren. Een aanrader als je in korte sessies van een dagdeel jezelf persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen.

 

Romeo Oehlers

Directeur rhO training & Docent/trainer bij Hotelschool Den Haag
Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.29.19

Pascal (trainer/eigenaar bezink) is een zeer bekwame, duidelijke en motiverende trainer. Iemand die open communiceert en de vinger op de zere plek durft te leggen. Of dit nu een training, coaching of advies traject betreft. Pascal ziet en hoort veel en straalt rust uit. In de groepen die ik samen met Pascal heb mogen trainen, heerst hierdoor een prettige sfeer waardoor deelnemers zich bereidwillig tonen om te ontwikkelen. Pascal van Dooren; creatief, slim, hartelijk en resultaat gericht. Daarom beveel ik Pascal ook van harte aan.

 

Lex van Gulik

Owner at Kennis & van Gulik
Schermafbeelding 2016-02-19 om 14.24.30

Bezink werkt met veel meer dan oorspronkelijke ideeën. Zij geven hun ideeën ook op een heel praktische manier vorm. Je kunt er wat mee! In een training voor jonge ondernemers heb ik niet alleen zien inspireren. Maar werden individuen en groepen ook praktijkgericht begeleid. Dat werkte!

 

Angela Steemers

Directeur Slimcoaching
Schermafbeelding 2016-02-19 om 14.04.51

De trainingen van bezink weten een inspirerende sfeer te creëren tijdens de workshops en zorgt ervoor dat je met een helder actieplan de workshop verlaat. Zij laten veel ruimte voor inbreng van de deelnemers, waardoor er een prettige interactie ontstaat.

 

Geesje Westra

Coördinator Facilitair – beheer en inkoop
Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.28.40

Ik heb met Pascal (trainer/eigenaar bezink) gewerkt in de periode dat ik winkelmanager was bij de ANWB. Hij begeleidde toen het veranderproces wat wij met het team hebben meegemaakt.  Pascal heeft zowel voor mij als leidinggevende als voor alle andere teamleden dit proces inzichtelijk gemaakt. Op een prettige, persoonlijke wijze kan hij je leren inzien wat je eigen rol en invloed is, en hoe je die op de best mogelijke wijze kunt inzetten om gezamenlijk het einddoel te bereiken.

 

Johán Blaazer

Trainingsacteur, dagvoorzitter & bedrijfscabaretier
Schermafbeelding 2014-11-30 om 03.29.39

Met bezink werk ik als acteur samen bij onder andere trainingen klantgerichtheid en leidinggeven. Dankzij hun nuttige interventies, scherpe observaties en puntige feedback halen de cursisten maximaal rendement uit hun simulatie-gesprekken.

Mijn team werkt beter samen en meer zelfstandig. En ik werk meer vanuit structuur. Hierdoor is de stress gezakt en de effectiviteit enorm gegroeid.

Marianne Andrée Wiltens, Managers wijkwerk Stichting Radius

Het is zo fijn dat Pascal alles zo concreet maakt. Dan blijken de doelen veel makkelijker haalbaar.

Rosemarie Weber, Manager, De Goede Woning

Pascal heeft de afgelopen jaren meerdere trainingen voor wisselende doelgroepen verzorgd. Hij doet dit met veel enthousiasme en betrokkenheid.

Frank Buijk, Manager Opleidingen ANWB