trainen voor meer enthousiasme, effectiviteit & betekenis.

Schermafbeelding 2014-11-24 om 22.26.14

Modulair

Training van bezink worden modulair opgebouwd. Een training bestaat uit één of meer dagdelen. Per dagdeel is ruimte voor één of twee onderwerpen. En elk onderwerp bevat een model, minimaal één oefening èn er worden ervaringen uitgewisseld. Al naar gelang de diepgang kan langer bij een onder-werpen worden stil gestaan. Dan is er slechts ruimte voor één onderwerp per dagdeel. Elke module wordt ingebed in een langer traject met e-tools.

Schermafbeelding 2014-11-24 om 22.26.21

E-tools

Om trainees goed voorbereid naar een training te laten komen, heeft bezink diverse tools ter beschikking. Denk hierbij aan tests, video’s, evaluatie en coaching via de mail. Bezink struint reeds jaren het internet af naar boeiend, informatief en verhelderend video materiaal. Coaching en evaluatie kan extra effectief zijn als het gerapporteerd wordt via internet. Daarnaast is het leuk en informatief om de testresultaten van elkaar te bespreken tijdens een training.

Schermafbeelding 2014-11-24 om 22.26.26

Trajecten

Door dagdelen training en e-tools slim te combineren met intervisie en coaching ontstaat er een effectieve en leerzame werksfeer gedurende een trainingstraject en daarna. De dagdelen training en of intervisie kunnen ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds worden gepland. De e-tools worden ingezet wanneer nodig. Een effectieve traject-lengte is drie maanden gebleken. Hierbij moeten natuurlijk wel voldoende attentie momenten gepland worden.

training met resultaat op korte en lange termijn

cases

aanpak

testimonials

aanpak