Gezonde collega’s geven een gezond bedrijf, toch? Gezondheid is echter meer dan wat uurtjes op de sportschool en fruit eten. Met SoFyMe-FIT geeft bezink Sociale, Fysieke en Mentale tips & trics voor een grotere vitaliteit op werk. Dit integrale programma maakt van de werkplek en van werk een plek die de gezondheid vergroot. Zo groeien productiviteit, flexibiliteit en loyaliteit en slinken verzuim en de kosten. Ervaar de kracht van SoFyMe FIT in korte sessies of pak het grondiger aan met een integraal traject. 

 En wat een geweldig voordeel heb je, als je je reorganisatie start met vitale mensen!

Onderwerpen:

1. Misverstanden
2. Vitaliteitsbalans
3. Tips & oefeningen
4. Sociale gezondheid
5. Fysieke gezondheid
6. Mentale gezondheid
7. Integraal perspectief
8. Vitale praktijk

Resultaat

Gezonde mensen kosten minder en brengen meer op… Maar belangrijker is dat je je collega’s een gezond en lang leven wenst, toch? SoFyMe FIT zorgt voor Sociaal, Fysiek en Mentaal FITte collega’s. En die collega’s werken meer vanuit trots, loyaliteit, kwaliteit en professionaliteit. Ze zijn minder ziek, werken pro-actiever, staan open voor innovaties en/of maken minder fouten. SoFyMe FIT geeft gezondere collega’s en een gezondere werksfeer.

Traject

We bereiden deelnemers één maand voor op een geweldige dynamische dag. Een dag vol inzichten, (inter-) actie, lekker eten, gezondheid, rust en inspiratie. De voorbereiding gaat over bewustwording, inspiratie en zelfreflectie. Na deze spraakmakende dag coachen en inspireren wij iedere deelnemer nog twee maanden bij hun re-vitaliserende doelen. (Onze trajecten zijn laagdrempelig en inspirerend, dus elke deelnemer kan meedoen met dit traject)

Kenmerken

  • Voor groepen collega’s
  • Min. 12 en max. 20 personen
  • E-learning, e-coaching en e-testing
  • 1 fysiotherapeutische trainer per groep
  • 1 trainer persoonlijke effectiviteit per groep
  • Inclusief lunch en diner
  • Passend voor alle leeftijden en elke fitheidsniveau
  • Mogelijkheid tot navolging met skills training

Prijsstelling

Vraag een offerte aan voor een zeer effectief traject van 3 maanden vol, tips, training, e-learning, coaching en meer.

Deze prijs is exclusief BTW, reis- en lokatiekosten. En inclusief e-traject, locatie, koffie & thee, lunch, diner en materiaal.